Categorieën

Verzenden/ retourneren

 

De levertijd van onze artikelen is 2 tot 3 werkdagen. Onze pakketten worden verzonden met PostNL of DHL. Nadat jouw pakket bij ons de deur uit is, ontvang je een email met daarin de verzendgegevens.

Kosten bezorging
Voor alle bestellingen geldt dat het gratis geleverd wordt!

Verzendbevestiging
Zodra My Own Image jouw pakket heeft verzonden krijg je van ons een verzendbevestiging. 

Retourneren
Is een item toch niet helemaal naar wens? Dat kan gebeuren. Meld je retour aan door een mail te sturen naar info@myownimage.nl waarin je je naam, factuurnummer, item en eventuele reden van retour doorgeeft (de retour moet binnen 14 dagen na levering weer bij ons binnen zijn).

Vervolgens mag je je retour (op eigen kosten) per post opsturen naar het volgende adres:

My Own Image
Olden Eibergsedijk 14
7151 NB Eibergen

Vergeet hierbij niet je factuur (of een kopie daarvan) met het pakketje van je retourzending mee te sturen. Op deze manier kunnen we je retour het snelst verwerken. Zodra we je item hebben ontvangen en je retour hebben verwerkt hoor je van ons en storten we je aankoopbedrag binnen een paar werkdagen terug op jouw rekeningnummer.

Ruilen
Wil je een item omruilen? Geen probleem, volg onze normale retourprocedure maar geef op de pakbon of op een apart bijgesloten briefje aan welk item je wit ruilen en voor welke maat en/of kleur. Het is alleen mogelijk om een artikel te ruilen tegen een ander artikel van dezelfde prijs. Verzendkosten van een ruiling zijn voor jezelf.

Houd er rekening mee dat artikelen snel uitverkocht raken en het dus niet altijd meer mogelijk is om je item te ruilen. Indien dit het geval is nemen wij contact met je op om een gepaste oplossing te vinden.

Regels en uitzonderingen van Retour
Sale items kunnen retour gestuurd worden.
Het artikel is niet gedragen of gebruikt.
Het artikel is binnen 14 dagen na orderdatum weer bij ons binnen.